Welkom bij BPT-Mediation !


De letters BPT in BPT-Mediation staan voor “Bringing People Together”.


Ieder mens heeft wel eens een situatie meegemaakt waarbij een conflict, ruzie, probleem of geschil on-oplosbaar is geworden. Partijen staan lijnrecht tegenover elkaar en elke vorm van communicatie zorgt voor stress en nog meer problemen. Op zo'n moment is mediation een goede keuze.


BPT-Mediation zorgt er in dit soort situaties voor dat al pratend toch een oplossing wordt gevonden. Een oplossing die recht doet aan alle partijen. 


Mensgericht, neutraal, onpartijdig, professioneel en transparant. Dit zijn de kernwoorden waar BPT-Mediation voor staat.


BPT-Mediation werkt volgens de NMI Gedragsregels.


Anthony Visser is de oprichter van BPT-Mediation.


Anthony Visser is geboren in Hilversum en getogen in Arnhem. Hij heeft een achtergrond in ICT en consultancy en dat maakt hem geen vreemde, maar een bijzondere eend in de bijt als het gaat om mediation. Anthony is gewend om klinisch en analytisch naar problemen te kijken. Een eigenschap die hem erg geschikt maakt voor het vak van mediator.


Anthony Visser is ADR Associate Certified Mediator. Het International ADR Register is exclusief beschikbaar voor en binnen de sector ADR en biedt certificering aan van personen, bedrijven en producten tegen internationaal geldige ISO normen.